E-mailAfdrukkenExport ICS

SONY workshop & product tryout

Event

Title:
SONY workshop & product tryout
When:
wo, 8. mei 2019, 19:00 h - 22:00 h
Where:
ONE-Photostudio - Heverlee, Vlaams Brabant
Category:
Workshop
Created by:
Administrator

Description

Heb je een interesse voor fotografie en zoek je nog een goed toestel....Op Woensdagavond 8 mei zal ambassadeur Bob Baeyens van 19u-22u een workshop portretfotografie met Sony camera’s voorzien voor het fotocollectief Leuven. Bob zal de nodige toestellen en lenzen bij hebben die hierbij van belang zijn: A9, A7R3, A7M3… en ook de onze APS-C camera’s: A6500, A6400..
 
Naast de nodige uitleg van Bob in combinatie met het tonen van voorbeelden en beantwoorden van vragen, zal er ook ruimte zijn voor de deelnemers om ook zelf eens een Sony camera in de hand te nemen en eens uit te proberen. Het is wellicht overvloed om te vermelden, maar ik denk dat het goed is dat we zeker de deelnemers er aan herinneren een SD-kaart mee te nemen, zodat zij thuis in alle rust de beelden ook nog eens kunnen terug zien.


Venue

Location:
ONE-Photostudio - Website
Street:
Geldenaaksebaan 246
ZIP:
3001
City:
Heverlee
State:
Vlaams Brabant
Country:
Belgium

Description

De ONE-Photostudio organiseert fotografie cursussen in groep en op individuele basis. Heb je een nieuwe fotocamera en wil je ermee aan de slag...maar weet niet wat je ermee moet doen om die fraaie vakantie/familie/festival foto's te nemen. Dan zijn deze cursussen iets voor jou.