E-mailAfdrukkenExport ICS

DRUPPELFOTOGRAFIE

Event

Title:
DRUPPELFOTOGRAFIE
When:
do, 24. oktober 2019, 20:00 h - 22:00 h
Where:
ONE-Photostudio - Heverlee, Vlaams Brabant
Category:
Workshop
Created by:
Administrator

Description

Zolang fotografie bestaat worden fotografen geïnspireerd door water. Water kent vele fotogenieke verschijningsvormen; aan het strand, een waterval, regen en reflecties in water of ijs. En een foto die elke fotograaf wel eens probeert te maken is de foto van een druppel: een druppel op een CD, een druppel aan een takje of bloem, of een vallende druppel. Water inspireert altijd.
Omdat iedere fotograaf een poging waagt zijn er veel voorbeelden van druppelfoto’s. Daardoor hoor je soms dat een foto van een druppel niet origineel is, maar laat je daardoor niet weerhouden. Het fotograferen van druppels is een mooie manier om verschillende technieken te leren en jouw creativiteit te ontwikkelen. En met een beetje geluk houd je er nog een hele mooie foto aan over.


Venue

Location:
ONE-Photostudio - Website
Street:
Geldenaaksebaan 246
ZIP:
3001
City:
Heverlee
State:
Vlaams Brabant
Country:
Belgium

Description

De ONE-Photostudio organiseert fotografie cursussen in groep en op individuele basis. Heb je een nieuwe fotocamera en wil je ermee aan de slag...maar weet niet wat je ermee moet doen om die fraaie vakantie/familie/festival foto's te nemen. Dan zijn deze cursussen iets voor jou.