Het Foto Collectief stelt zijn programma samen met alle leden zodoende ieders interesse aan bod komt. Een gevarieerd en actief programma is een tweede reden voor deze werkwijze.

Voor meer informatie klik op de titel van de activiteit.

 

Light painting

december
donderdag
13
20:00 h

Fotobespreking

december
donderdag
20
Tijdens een fotobespreking bekijken we de foto's van Collectief leden en geven we feedback en opbouwende tips & tricks. foto flow J.D.   Meer info contacteer: P.D
20:00 h

lightroom Bib. 2

januari
donderdag
10
Vanavond het tweede luik over bibliotheek in Lightroom   Meer info contacteer: A.A.
20:00 h

De uitdaging - bespreking...

januari
donderdag
17
De bespreking van onze uitdaging en de opstart van een nieuwe....we zijn benieuwd naar wat er in de creatieve hoofden van de collectievers leeft   Meer info contacteer: F.L.
22:00 h

Fotobespreking - Photo fl...

januari
donderdag
24
Tijdens een fotobespreking bekijken we de foto's van Collectief leden en geven we feedback en opbouwende tips & tricks. Meer info contacteer: A.A.
20:00 h

nieuwjaarsreceptie + Alge...

januari
donderdag
31
Op deze meeting kijken we terug op een succesvol 2018 en kijken vooral uit naar een super 2019 met een hapje en een drankje 
20:00 h

Pluto trigger

februari
donderdag
7
Een heel interessante trigger met veel opties en technieken.  Meer info contacteer: F.L.
20:00 h

Model fotografie

februari
donderdag
14
Vanavond is het model fotografie, een kleine kijk in wat en hoe modelfotografie word verwezenlijkt.   Meer info contacteer: F.L.
20:00 h

Fotobespreking - photoflo...

februari
donderdag
21
Tijdens een fotobespreking bekijken we de foto's van Collectief leden en geven we feedback en opbouwende tips & tricks.   Meer info contacteer: W.D.P.
20:00 h

Flitsen wat hoe en wannee...

februari
donderdag
28
Welke eigenschappen heeft licht en waar moet je op letten. Wanneer gebruik je een flitser en welke modifier spreek je aan voor een situatie. Meer info contacteer: J.D. en N.S.
20:00 h